Ondersteunde apparaten voor Lightspeed Hub

Lightspeed Hub maakt de omgang met hardware eenvoudig. Zodra je de app op je computer hebt geïnstalleerd, helpt deze je de hardware sneller in te stellen en word je door het instellingsproces heen geleid. De app staat ook rechtstreeks in verbinding met Lightspeed Retail POS, waardoor je de hele dag over een stabiele verbinding met je hardware beschikt.

Op dit moment zijn echter alleen de onderstaande apparaten compatibel met Hub. En hoewel Hub is ontwerpen om je bij de installatie van je apparaat te begeleiden, zijn hieronder links opgesomd naar artikelen met uitgebreidere installatie-instructies, mocht je die nodig hebben.

Kassabonprinters

De ondersteunde bonprinters voor Hub kunnen op drie mogelijke manieren met je computer verbonden. Welke verbindingstypen een bonprinter ondersteunt, verschilt per printer.

USB Rechtstreekse aansluiting op je computer met een USB-kabel.
LAN Rechtstreekse verbinding met je netwerk met een LAN-kabel. Je computer maakt vervolgens verbinding met de printer via je netwerk.
WLAN Draadloze verbinding met je netwerk met een draadloze LAN-adapter. Je computer maakt vervolgens verbinding met de printer via je netwerk.

Epson

Apparaat Verbindingstypen Installatie-instructies

Epson TM-M30

• USB
  • LAN

Epson TM-T88V

• USB

Epson TM-T88VI

• USB
  • LAN

Star Micronics

Apparaat Verbindingstypen Installatie-instructies

Star TSP100U

• USB

Star TSP100IIIU

• USB

Star TSP100LAN

• LAN

Star TSP100IIILAN

• LAN

Star TSP100IIIW

• WLAN

Star mC-Print3

• USB
  • LAN

Labelprinters

De ondersteunde labelprinters voor Hub zijn de Zebra ZD410, ZD420 en ZD421. Je kunt de USB-modellen van de ZD410, ZD420 en ZD421 via een USB-kabel met je computer verbinden of met je netwerk via een LAN-kabel. Als je een van de bluetooth-modellen van de ZD410 hebt, kun je de printer via een USB-kabel met je computer verbinden en via bluetooth met je iPad.

Apparaat Verbindingstypen Installatie-instructies

Zebra ZD410

• ZD41022-D01M00EZ (ondersteund maar niet langer verkocht)
  • ZD41022-D01000EZ
  • ZD41022-D0E000EZ
  • ZD41022-D0PE00EZ
  • USB
  • LAN

Zebra ZD410

• ZD41022-D0PE00EZ (alleen wanneer verkocht in de regio Azië-Pacific)
  • ZD41022-D01W01EZ
  • ZD41022-D0EW02EZ
  • ZD41022-D0PW02EZ
  • USB
  • LAN
  • Bluetooth (alleen iPad)

Zebra ZD420

• ZD42042-D01000EZ
  • USB
  • LAN

Zebra ZD421

• ZD4A042-D01M00EZ
  • USB
  • LAN

Customer Facing Display

Het delen van de kassa-ervaring met Customer Facing Display (CFD) is mogelijk door een tweede scherm met Hub te verbinden. Dit is de aanbevolen configuratie voor optimale prestaties. Als je Hub echter niet gebruikt om je tweede scherm te verbinden, is elk tweede scherm (bijv. een monitor) of apparaat (bijv. een iPad) met een webbrowser ook compatibel. Je kunt het scherm instellen in Retail POS onder Apparaten.

Apparaat Verbindingstypen Installatie-instructies

Monitor

Met een kabel (bijv. HDMI, VGA, etc.)