Kassa-instellingen instellen

Als je je werknemers wilt compenseren met een verkoopcommissie, bevelen we aan pincodes in te stellen voor je werknemers en de instelling Pincode vereisen vóór iedere nieuwe verkoop onder Instellingen Algemene opties. Dit verhoogt de kans dat items en kosten in verkopen worden toegewezen aan de juiste werknemer in het Lijnwerknemer-rapport. Om te begrijpen hoe items en kosten die in verkopen worden verwerkt worden toegewezen aan werknemers in het Lijnwerknemer-rapport, raadpleeg je het artikel Het Lijnwerknemer-rapport begrijpen.

De instelling Pincode vereisen vóór iedere nieuwe verkoop is als beginpunt de enige kassa-instelling die we zullen bespreken in de startgids. Voor meer informatie over de andere kassa-instellingen onder Instellingen Algemene opties, raadpleeg je het artikel Je accountopties configureren.

Om de instelling Pincode vereisen vóór iedere nieuwe verkoop in te schakelen:

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen Algemene opties.
  2. Schakel onder Kassa Pincode vereisen vóór iedere nieuwe verkoop in.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.