Een creditcardlezer instellen

Je moet je versleutelende magnetische kaartlezer bij je gatewayprovider aanschaffen. Deze wordt voorgeprogrammeerd met de juiste sleutel en instellingen. Voor kaartlezers is geen software-installatie of herconfiguratie nodig. Sluit de lezer gewoon aan op een beschikbare USB-poort.

OPMERKING VOOR MAC-GEBRUIKERS: Voer geen toetsenbordidentificatie uit wanneer je je creditcardlezer aansluit. Als je na het aansluiten van de creditcardlezer wordt gevraagd een toetsenbord te identificeren, annuleer je het proces. Als je dit proces per ongeluk toch doorloopt, ga je naar de instellingen en identificeer je je toetsenborden opnieuw. Druk op de Tab-toets. Als je wordt gevraagd om op de toets naast de Shift-toets te drukken, druk je opnieuw op Tab. Je kunt het onjuiste toetsenbord wissen.