Ondersteunde hardware

Dit zijn de meest geschikte printers, barcodescanners en accessoires om te gebruiken met Lightspeed Retail. Lightspeed Retail werkt het beste met onze aanbevolen hardware en we helpen je graag om deze te installeren. Neem contact op en we helpen je op weg.

Direct aanschaffen

Je kunt contact opnemen met het verkoopteam van Lightspeed Retail voor hardware- en printerbenodigdheden. Je kunt gepersonaliseerde cadeaubonnen kopen bij Plastic Printers. Als je ze ergens anders koopt, controleer dan of dat de hier aanbevolen modellen zijn.

Belangrijk Lightspeed biedt alleen ondersteuning voor de hier vermelde hardware.
Als je hardware niet op de lijst met ondersteunde hardware staat, neem dan contact op met hardwarefabrikant voor instructies voor installatie en configuratie.

Barcodescanners

Fabrikant Model
Honeywell Voyager USB MK9540-32A38
Honeywell Voyager 1200G en 1202G Scanner
Socket Mobile 7Ci/7Di (1D-barcodes)
7Qi/7Xi (2D-barcodes)
(aansluiten alleen mogelijk via iPad app Retail POS)

Bonprinters

Fabrikant Model
Star Micronics TSP113, TSP 100-serie met afscheurstrip.
(USB model voor computer of LAN model voor Desktop en iPad)
Star Micronics TSP143, TSP 100-serie met automatische snijder - aanbevolen.
(LAN model voor computer of iPad)
Star Micronics TSP143, TSP 100IIIW-serie met automatische snijder.
(WLAN model voor computer of iPad)

Kassalade

Fabrikant Model
Star Micronics CB-2002

Etikettenprinters

Fabrikant Model
Zebra

ZD41022-D01M00EZ (Desktop only)

ZD41022-D01W01EZ (Desktop & iPad)

Kaartlezers en betalingsterminals

Fabrikant Model Betalingsverwerker
iZettle Miura M010
(Aansluiten alleen mogelijk via iPad app Retail POS)
iZettle
Worldline Yomani
(Aansluiten alleen mogelijk via iPad app Retail POS)
Worldline
Worldline Yoximo
(alleen België, aansluiten alleen mogelijk via iPad app Retail POS)
Worldline