Ondersteunde hardware

Dit zijn de meest geschikte printers, barcodescanners en accessoires om te gebruiken met Lightspeed Retail. Lightspeed Retail werkt het beste met onze aanbevolen hardware en we helpen je graag om deze te installeren. Neem contact op en we helpen je op weg.

Direct aanschaffen

Je kunt contact opnemen met het verkoopteam van Lightspeed Retail voor hardware- en printerbenodigdheden. Je kunt gepersonaliseerde cadeaubonnen kopen bij Plastic Printers. Als je ze ergens anders koopt, controleer dan of dat de hier aanbevolen modellen zijn.

Belangrijk Lightspeed biedt alleen ondersteuning voor de hier vermelde hardware.
Als je hardware niet op de lijst met ondersteunde hardware staat, neem dan contact op met hardwarefabrikant voor instructies voor installatie en configuratie.

Barcodescanners

Fabrikant Model
Honeywell Voyager USB MK9540-32A38
Honeywell 3820SR0-0FA0E
Socket Mobile 7Ci/7Di (1D-barcodes) en 7Qi/7Xi (2D-barcodes)

Bonnenprinters

Fabrikant Model
Star Micronics TSP113 (TSP 100-serie met afscheurstrip)
Star Micronics TSP143 (TSP 100-serie met automatische snijder - aanbevolen)

Kassalades

Fabrikant Model
APG Vasario VB320-BL1616
APG Vasario VB320-BL1618
APG Vasario VB320-BL1915
Star Micronics (alleen Europa) CB-2002

Etikettenprinters

Fabrikant Model
Zebra

ZD41022-D01M00EZ (Desktop only)

ZD41022-D01W01EZ (Desktop & iPad)

Kaartlezers en betalingsterminals

Fabrikant Model Betalingsverwerker
Verifone (Genius) MX 915 (EMV-gecertificeerd) Cayan
iZettle Miura M010
(Aansluiten alleen mogelijk via Retail POS)
iZettle
Dejavoo Z9 Mercury
Dejavoo Z6 Mercury
MagTek iDynamo Cayan en Element
MagTek IPAD Mercury
ID Tech Shuttle Element
ID Tech Mini Mag Cayan en Element

Optionele accessoires

Display met aanraakscherm

Een display met aanraakscherm neemt de plaats in van het gewone beeldscherm. Hiermee kun je snel verkooptransacties afhandelen met invoer door aanraken in plaats van een toetsenbord en een muis. Je kunt kiezen tussen alle aanraakschermen op de markt die compatibel zijn met het besturingssysteem van je computer.

Creditcardlezer

Onze partnercreditcardservices verschaffen je een versleutelde kaartlezer die compatibel is met hun services.

Element Payment Services-telefoon: (866) 435-3636, toestel 721

Cayan-telefoon: (800) 419-3221

iZettle-telefoon: 2033224500