Over Lightspeed Hub

Lightspeed Hub is de applicatie voor het bureaublad die de omgang met hardware eenvoudig maakt. Zodra je de app op je computer hebt geïnstalleerd, helpt deze je de hardware sneller in te stellen en word je door het instellingsproces heen geleid.

De app staat ook rechtstreeks in verbinding met Lightspeed Retail POS, waardoor je de hele dag over een stabiele verbinding met je hardware beschikt. Mocht er een verbindingsprobleem optreden tussen Hub en Retail POS of Hub en een apparaat, dan verandert de status van de verbinding zowel in Hub als in Retail POS. In Retail POS wordt het statuslampje naast Apparaten in het hoofdmenu ook geel als een of meer verbinding(en) niet werken. Het lampje wordt rood als Hub niet is verbonden. Zo kun je de verbindingsproblemen gelijk zien wanneer ze optreden en kun je ze snel verhelpen .

Aan de slag

Om een apparaat in te stellen met Hub controleer je eerst of het compatibel is met Hub. Op dit moment zijn dit slechts bepaalde apparaten. Als het apparaat compatibel is, installeer je Hub op je computer. Na de installatie leidt Hub je door de configuratie heen. Mocht je meer hulp nodig hebben, dan biedt Hub links naar hulpartikelen voor gedetailleerde instructies.