Over rapporten

Er zijn veel rapporten die je kunt gebruiken in Lightspeed Retail. Hieronder vind je een overzicht van de artikelen die je kunt lezen voor meer informatie hierover. Kom meer te weten over Gebruikelijke functies voor alle basisrapporten.

Hieronder vind je een lijst van artikelen in deze sectie, gegroepeerd per rapport:

Meerdere rapporten

Een einde-dag-rapport aanmaken

Rapport Totalen

Totale verkoopopbrengst bekijken

De marge, winst en kosten van verkochte goederen (KVVG) bekijken

Verkopen lokaliseren zonder de kassabon of klant

Lijnenrapport

Verkopen filteren op categorie

Terugbetalingen bekijken

Diverse en servicekosten bekijken

Itemrapport

Je bestsellers bekijken

Gedeeltelijk rapport

Verkopen voltooien in het rapport Gedeeltelijke betalingen

Lijnwerknemer-rapport

Het lijnwerknemer-rapport begrijpen

Andere typen rapporten

Transacties van vandaag bekijken

Rapport Ontvangen

Ontvangen en resterende items bekijken

Herorderingslijstrapport

Het herorderingslijstrapport begrijpen

Gebruikelijke functies voor alle basisrapporten

Alle basisrapporten bevatten de volgende functies:

• Filters - Alle rapporten kunnen worden gefilterd door op de knop Geavanceerd te klikken aan de rechterkant van de zoekbalk. Elk rapport heeft een andere set filters.
    Geeft een pijl weer die over 'Geavanceerd' zweeft

Exporteren & Printen - Alle rapporten kunnen worden geëxporteerd als een .CSV-bestand of worden geprint. Met een CSV-bestand kan je doorgaan met het aanpassen van het rapport in je favoriete spreadsheetsoftware. Door te printen kun je de resultaten op papier controleren of een pdf aanmaken om in de toekomst naar te kunnen refereren.