Verkopen filteren op categorie

Je kunt de resultaten van het rapport Lijnen filteren om verkoopstatistieken per itemcategorie te zien. Om te zorgen dat dit rapport werkt, moet je categorieën hebben aangemaakt en ze hebben toegewezen aan je product. Lees Categorieën aanmaken en Items toevoegen aan categorieën voor meer informatie.

1. Log in bij je Retail-account en klik op Rapporten.
    Geeft een pijl weer die over de knop Rapporten in het hoofdmenu zweeft.
  2. Klik op Lijnen.
    Geeft een pijl weer die over de link naar het rapporten Lijnen zweeft, de tweede optie vanaf de bovenkant van de lijst met rapporten.
  3. Stel het datumbereik in.
    Geeft een pijl weer die over de datumbereikbalk zweeft, het eerste veld bovenaan alle rapporten.
  4. Klik op +ALLE onder Categorie.
    Geeft een pijl weer die over een knop met de naam 'Categorie: +Alle' zweeft.
  5. Klik op Kiezen en selecteer een categorie.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Kiezen' zweeft, links van de categorienaam.
  6. Klik op Zoeken. Je resultaten zijn gefilterd op de geselecteerde categorie.
    Geeft een pijl weer die over de zoekknop zweeft.