Terugbetalingen bekijken

Je kunt de resultaten van het rapport Lijnen filteren om de terugbetalingen van een specifiek datumbereik weer te geven. Door te sorteren op de hoeveelhedenkolom worden terugbetalingen weergegeven als lijnen met een negatieve hoeveelheid.

1. Log in bij je Retail-account en selecteer Rapporten.
    Geeft een pijl weer die over de knop Rapporten in het hoofdmenu zweeft.
  2. Selecteer Lijnen.
    Geeft een pijl weer die over de link naar het rapporten Lijnen zweeft, de tweede optie vanaf de bovenkant van de lijst met rapporten.
  3. Stel het datumbereik in.
    Geeft een pijl weer die over de datumbereikbalk zweeft, het eerste veld bovenaan alle rapporten.
  4. Selecteer Items in het filter Items/Kosten.
    Geeft een pijl weer die over de optie 'Items' zweeft in de vervolgkeuzelijst Items/Kosten.
  5. Selecteer Zoeken.
    Geeft een pijl weer die over de zoekknop zweeft.
  6. Selecteer Aantal om de resultaten te sorteren. De lijnen met een negatieve hoeveelheid zijn terugbetaalde items.
    Geeft een pijl weer die over de kolomkop Hoeveelheid zweeft.