Een einde-dag-rapport aanmaken

Je kunt snel een einde-dag-rapport aanmaken met behulp van de rapporten Totalen, Ontvangen en Eenheden per verkoop. Door cijfers uit deze rapporten te kopiëren, kun je je dagelijkse verkopen, btw, terugbetalingen en totaalaantal verkochte items verzamelen.

Bijvoorbeeld:

Einde-dag-rapport
Datum: 14 maart 2031

• Totaal met btw: $525,17
  • Totaal btw: $68,50
  • Totale terugbetalingen: $-43,29
  • Totaalaantal verkochte eenheden: 4

Instructies

1. Kopieer de waarden Totaal met btw en Totaal btw uit het rapport Totalen dat is ingesteld op de datum van vandaag. Lees Totale verkoopopbrengst bekijken om te leren hoe je dit doet.
  2. Plak de waarden Totaal met btw en Totaal btw in je rapport.
  3. Selecteer Rapporten in je Retail-account.
    Geeft een pijl weer die over de knop Rapporten in het hoofdmenu zweeft.
  4. Selecteer Ontvangen.
    Geeft een pijl weer die over de link naar het rapport Ontvangen zweeft onder de sectie 'Betalingen' aan de linkerkant van het scherm.
  5. Stel het datumbereik in op de datum van vandaag:
    Geeft een pijl weer die over de datumbereikbalk zweeft, het eerste veld bovenaan alle rapporten.
  6. Scrol omlaag en kopieer de waarde onder Terugbetaling.
    Geeft een pijl weer die naar de waarde voor 'totalen terugbetalingen, totalen inclusief btw' wijst
  7. Plak het totaal van Terugbetaling in je rapport.
  8. Selecteer opnieuw Rapporten.
    Geeft een pijl weer die over de knop Rapporten in het hoofdmenu zweeft.
  9. Selecteer Eenheden per verkoop.
    Geeft een pijl weer die over de link naar het rapport 'Eenheden per verkoop' zweeft.
  10. Stel het datumbereik in op de datum van vandaag:
    Geeft een pijl weer die over de datumbereikbalk zweeft, het eerste veld bovenaan alle rapporten.
  11. Kopieer het aantal eenheden.
    Geeft een pijl weer die naar de waarde 'Aantal eenheden' wijst.
  12. Plak het aantal eenheden in je rapport. Je bent klaar met het aanmaken van je einde-dag-rapport.