Je bestsellers bekijken

Je kunt je bestsellers weergeven met behulp van het rapport Item.

1. Log in bij je Retail-account en selecteer Rapporten.
    Geeft een pijl weer die over de knop Rapporten in het hoofdmenu zweeft.
  2. Scrol omlaag totdat je Gegroepeerde verkooptotalen ziet en selecteer vervolgens Item.
  3. Stel het datumbereik in.
    Geeft een pijl weer die over de datumbereikbalk zweeft, het eerste veld bovenaan alle rapporten.
  4. Selecteer Verkocht om de resultaten te sorteren, zodat je bestsellers bovenaan de resultaten staan.
    Geeft een pijl weer die over de kolomkop Verkocht zweeft.