Cadeaubonnen verkopen en opnieuw opladen

Je kunt een nieuwe cadeaubon verkopen of een bestaande cadeaubon opnieuw opladen door deze aan een verkoop toe te voegen.

Je kunt een cadeaubon als volgt verkopen of opnieuw opladen:

1. Selecteer in het hoofdmenu Verkoop > Nieuwe verkoop.
  2. Selecteer Cadeaubon.

3. Selecteer of voer het bedrag in dat je aan de cadeaubon wilt toevoegen.
  4. Als je een nieuwe cadeaubon verkoopt, scan de cadeauboncode dan of voer deze in. Je kunt ook op Een nieuwe cadeauboncode genereren klikken om een nieuwe code aan te maken.

5. Als je een bestaande cadeaubon opnieuw wilt opladen, voer dan de cadeauboncode in of scan deze. Je kunt eventueel ook het e-mailadres van de ontvanger invoeren. De klantnaam zal daarop worden weergegeven naast Opnieuw opladen.

6. Als je een e-mailadres hebt ingevoerd, selecteer dan ook de voorkeurstaal van de ontvanger.
  7. Selecteer Aan verkoop toevoegen.
  8. Voltooi de verkoop zoals je dat anders ook zou doen.

Het bedrag is nu officieel aan de cadeaubon toegevoegd. Er is bovendien een e-mail met de code en het bedrag van de cadeaubon naar de ontvanger verzonden als je het e-mailadres van de ontvanger tijdens de checkout hebt ingevoerd.