Het Verkoopscherm Begrijpen

Het Verkoopscherm biedt een volledige geschiedenis van al je verkopen op één plaats. Open het Verkoopscherm door op Verkoop te tikken op de navigatiebalk onderaan het scherm.

Het Verkoopscherm bestaat uit twee panelen:

• Paneel Verkoop
  • Paneel Details

Het paneel Verkoop

Tik boven aan het paneel Verkoop op het vergrootglaspictogram om de zoekbalk weer te geven en te verbergen. Scan in de zoekbalk een ontvangstbewijs, voer een verkoopnummer of de naam van een klant in om een ​​specifieke verkoop te vinden.

Opmerking: Je kan alleen naar verkoop zoeken met één detail tegelijk

In het paneel Verkoop kan je je verkopen ook groeperen op specifieke details met de volgende filters:

1. Winkel (indien multi-store)
  2. Kassa
  3. Status

Andere zichtbare details in het paneel Verkoop en (bijv. datum en totaal) kunnen ook meer context bieden en je helpen een specifieke verkoop te vinden.

Zie Verkoop zoeken voor meer informatie.

Het paneel Details

Het paneel Details toont ook de zichtbare details in het paneel Verkoop, maar gaat dieper in op de items die zijn gekocht. Je kunt vanuit dit scherm ook: