Problemen met een trage creditcardlezer oplossen

Als het na het doorhalen van je kaart lang duurt voordat dit bij de computer aankomt

1. Ga vanuit het Firefox-menu naar Firefox > Preferences > Advanced > General.
  2. Schakel de optie Use hardware acceleration when available uit en start de browser opnieuw.
  3. Je kunt ook de optie Check my spelling as I type uitschakelen, maar dan wordt de spellingcontrole in Firefox uitgeschakeld.