Problemen met je creditcardlezer oplossen

Als je lezer de kaarten niet goed leest, probeer deze dan op een andere computer aan te sluiten. Als dat het probleem niet oplost, neem dan contact op en we helpen je met de oplossing.

Als de lezer op een andere computer wel werkt, maar niet op de eerste

1. Open Firefox.
  2. Als je een pc gebruikt, klik je op het menu Tools op Options. Als je een MAC gebruikt, klik je onder Firefox op Preferences.
  3. Klik op Advanced > General en wis Use hardware acceleration when available.
  4. Probeer opnieuw de kaart te lezen in Lightspeed Retail.

Als je een MAC gebruikt en de lezer werkt op een andere computer wel

1. Koppel de lezer los.
  2. Open Terminal.
  3. Type sudo rm /Library/Preferences/com.apple.keyboardtype.plist en klik op Enter.
  4. Voer desgevraagd het computerwachtwoord in en klik op Enter.
  5. Sluit de lezer weer aan.
  6. Als het toetsenbordidentificatievenster verschijnt, sluit je dit zonder wijzigingen aan te brengen.
  7. Probeer opnieuw de kaart te lezen in Lightspeed Retail.

Als je nog steeds problemen met de lezer hebt, neem dan contact op en we helpen je het probleem op te lossen.