Gegevens van leverancierretouren exporteren naar Quickbooks Desktop

Voor een nauwkeurige kostenverantwoording kun je de gegevens van leverancierretouren exporteren naar Quickbooks Desktop. Gebruik hiervoor Lightspeed Retail's integratie met Quickbooks. De geëxporteerde gegevens bevatten de eenheidsprijs van elk artikel dat aan een leverancier is geretourneerd en de eventuele verzendkosten en overige kosten in de orders voor leverancierretouren.

Als je de gegevens naar Quickbooks Desktop wilt exporteren:

1. Stel je de integratie met QuickBooks Desktop in.
  2. Exporteer de gegevens van de leveranciersretouren.

Integratie met QuickBooks Desktop instellen

Ga naar Rapporten > Quickbooks-instellingen & opties om de integratie voor leveranciersretouren met Quickbooks in te stellen:

• Schakel in Algemene opties het selectievakje Leveranciersretouren exporteren in.

• In Inkooporders & leveranciersretouren stel je in op welk moment het rapport geëxporteerd moet worden (status van de order voor leveranciersretouren Gesloten of Open) en geef je de Quickbook-rekeningtypen op van de verzend- en overige-kosten in je orders.

Gegevens naar Quickbooks Desktop exporteren

Een geëxporteerd rapport met gegevens van leverancierretouren bevat de eenheidsprijzen voor elk van de geretourneerde artikelen en de eventuele verzend- en overige kosten. Deze informatie is afkomstig uit de orders voor leverancierretouren.

De export van gegevens van leverancierretouren is beschikbaar voor orders met de status Gesloten of Verzonden, zoals opgegeven in de instellingen voor Quickbooks-integratie. Als in de integratie-instellingen is opgegeven dat de export van gegevens plaatsvindt voor orders met de status Gesloten, zijn de kostengegevens voor de orders met de status Verzonden niet beschikbaar.

OPMERKING: De gegevens zijn beschikbaar één dag nadat de order is verwerkt.

Klik hier voor informatie over het genereren en exporteren van een QuickBooks-rapport.