Voorraad doorzoeken

Om je Retail-account ten volle te benutten als krachtige oplossing voor voorraadbeheer is het belangrijk om te begrijpen op welke itemdetails er gezocht en gefilterd kan worden vanuit de kassa en door je account. Op deze manier kom je te weten welke itemdetails je moet invoeren wanneer je je items toevoegt, importeert, bijwerkt of snel bewerkt.

Hieronder staat een voorbeeld hoe je je voorraad kunt doorzoeken vanuit de sectie voorraad doorzoeken:

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Item zoeken.
  2. Voer de doorzoekbare details van je item in of scan deze in de velden Itembeschrijvingen zoeken, Tag(s) of Exclusief tag(s).
  3. Optioneel kun je de beschikbare filters onder Geavanceerd gebruiken om je zoekresultaten te verfijnen.

Doorzoekbare itemdetails

Vanuit de sectie details van een item zijn de volgende velden doorzoekbaar:

• Beschrijving
  • Systeem-ID
  • UPC
  • EAN
  • Aangepaste SKU
  • SKU merk
  • Tags

Vanuit de sectie Artikelnummers leveranciers van een item is per leverancier het volgende veld doorzoekbaar:

• Artikelnummer leverancier

Filterbare itemdetails

In de sectie Details van een item kun je filteren op de volgende velden, vervolgkeuzes, selectievakjes en itemdetails:

• Type
  • Serienummer
  • Matrix (aan welke matrix kenmerkenset het item is toegewezen)
  • Categorie
  • Merk
  • Publiceren naar eCom
  • BTW-klasse
  • Leverancier
  • Gearchiveerd (of het item actief of gearchiveerd is)

In de sectie voorraad van een item is het huidige aantal op voorraad gerelateerd aan de volgende selectievakjes voor het doorzoeken van de voorraad:

• Items met voorraad
  • Items zonder voorraad

Andere filters voor het doorzoeken van de voorraad

• Catalogusresultaten: inschakelen om cataloguszoekresultaten weer te geven in het tabblad catalogusmatches.
  • Catalogus: Selecteer of je zoekresultaten uit alle catalogi wilt meenemen of alleen van een specifieke catalogus.
  • Alle winkels weergeven: Inschakelen om de hoeveelheid op voorraad van je items per winkel weer te geven.
  • Winkel: Selecteer of je de zoekresultaten van alle winkels of alleen voor een specifieke winkel wilt meenemen.