Integratie met Quality Bicycle Products instellen

Om de integratie te configureren

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Leveranciers.
  2. Zoek naar Quality Bicycle Products en klik erop om de details van de leverancier te bekijken.
  3. Controleer of:
    • het accountnummer juist is
    • Ingeschakeld is ingeschakeld in het onderdeel Catalogus en de Quality Bicycle Products-catalogus is geselecteerd.
  4. Geef bij Aanmeldnaam je qbp.com-aanmeldingsnaam op.
  5. Geef bij Wachtwoord het EFTP-wachtwoord op dat je van QBP hebt gekregen.
  6. Geef de API op die je van QBP hebt gekregen.
  7. Klik op Wijzigingen opslaan.

Integratie met QBP-inkooporders gebruiken

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Inkooporders > +Nieuwe inkooporder.
  2. Selecteer Quality Bicycle Products als leverancier en klik op Wijzigingen opslaan. Je kunt nu in dit venster opmerkingen voor de verzending opgeven of dit doen nadat je de inkooporder hebt gemaakt.
  3. Voeg de gewenste items toe aan de inkooporder en klik vervolgens op Online bestellen in het menu links.
  4. Klik op Beschikbaarheid controleren om de beschikbaarheid te controleren van de artikelen die je wilt bestellen.
  5. Je kunt in het vak Gewenst voor het artikel aanpassen hoeveel exemplaren van artikel je wilt bestellen.
  6. Als je alle gewenste artikelen in de gewenste hoeveelheid op de order hebt geplaatst, klik je op Order indienen om de order naar QBP te verzenden.