Productupdates maart

Wat is er nieuw in Lightspeed Retail (R-Series)?

Lightspeed Retail POS (R-Series)

Nieuw

Geautomatiseerde itemkosten

Vermijd het handmatig verwerken van itemkosten en verbeter het vertrouwen in je registratiesysteem met geautomatiseerde itemkosten. Na het instellen van regels op basis van categorieën en details van de itemkosten, worden aanvullende kosten zoals statiegeld op flessen of speciale verwerkingskosten automatisch toegevoegd aan de transactie wanneer items uit bepaalde categorieën worden toegevoegd.

Meer informatie

Nieuw

Handmatig kortingen toepassen op regelitems in inkooporders

Bij het toepassen van kosten en verwerkingskortingen in inkooporders kun je met de nieuwe optie Handmatig toepassen op items de korting per regel wijzigen, berekend op basis van het aantal items in de inkooporder. Dit is vooral handig als je kortingen op specifieke items in een inkoop moet weergeven die niet op alle items of orders van toepassing zijn.

De ervaring is ook verbeterd met de mogelijkheid om één of een subset van items uit de inkooporder te isoleren om de kosten per eenheid bij te werken op basis van verzendkosten of korting.

Meer informatie

Update

Verbeteringen aan items met een serienummer

Als onderdeel van de verbeteringen aan items met een serienummer, kun je nu serienummers gebruiken om te zoeken naar werkorders, zodat je deze sneller kunt raadplegen en bijwerken.

Daarnaast kunnen pakbonnen van een leveranciersretour met een serienummer nu worden geprint met het bijbehorende serienummer, zodat je kunt controleren of het juiste item wordt geretourneerd zonder dat je het hoeft uit te pakken.

Update

Speciale orders en reserveringen via API

Met speciale orders en reserveringen kun je voorraad reserveren die klanten op een later moment kunnen kopen. Dit is een bijzonder handige tool voor eigenaren die een eCommerce-service gebruiken. Deze functie was voorheen alleen beschikbaar in Retail POS, maar is nu ook beschikbaar via de API.

Integraties

Nieuw

Zendingen synchroniseren met Lightspeed Accounting

Wanneer de Lightspeed Accounting-instellingen zijn ingesteld op Synchroniseer elke zending als een inkooporder, maakt een nieuwe functie op de pagina Registratie van verzending in een inkooporder in Retail POS de naadloze synchronisatie van zendingen met je boekhoudtool mogelijk. Je kunt nu eenvoudig alle ontvangen voorraad bijhouden, ongeacht of inkooporders worden uitgevoerd in één of meerdere zendingen.

Meer informatie

Nieuw in het Helpcentrum

Update

De Lightspeed Retail-standaard voor iPad gebruiksklaar maken

Bekijk 3 nieuwe standaards die je kunt integreren met je iPad of tablet.

Meer informatie

Update

Printsjablonen aanpassen

Krijg toegang tot printsjablonen en pas ze aan je eigen behoeften aan.

Meer informatie

Update

Items bewerken

Bewerk items, voeg items samen en archiveer items om je voorraad beter te beheren.