Productupdates mei

Lightspeed Retail POS (R-Series)

Nieuw

Volg gedeeltelijke orders met de verzendgeschiedenis

Creëer een betrouwbare bron met het nieuwe tabblad Verzendgeschiedenis. Dit tabblad vind je in de inkooporders en biedt een overzicht van alle zendingen die zijn ontvangen als onderdeel van een inkooporder. Zo kun je zien wat er is ontvangen, wanneer en tegen welke prijs.

Meer informatie

Update

Beheer je voorraad met vertrouwen

Verbeteringen in de beschikbare voorraad betekenen beter voorraadbeheer en betrouwbaardere, nauwkeurige inventariseringen.

Meer informatie over inventariseringen

Nieuw

Vergrendel kassa's op een apparaat of in een browser

Vergrendel kassa's op een apparaat of in een browser om te voorkomen dat je per ongeluk van kassa wisselt. Klik op de knop Vergrendel op de zijbalk om een kassa aan je apparaat toe te wijzen en te voorkomen dat transacties naar een ander apparaat of een andere locatie worden verplaatst.

Meer informatie over kassa's beheren

Nieuw

Nauwkeurige terugbetalingen met serienummer

Voor terugbetalingen van items met een serienummer kun je het serienummer dat moet worden terugbetaald en opnieuw in je voorraad moet worden opgenomen, rechtstreeks vanuit het terugbetalingsscherm kiezen. Het serienummer staat vermeld op de terugbetalingsbon. Ook op de originele kassabon wordt het serienummer bijgehouden als deze opnieuw wordt geprint.

Meer informatie

Update

Nauwkeurig overzicht van cadeaubonnen en verzilvering

Het saldo van geannuleerde of overgedragen cadeaubonnen wordt niet langer meegenomen in de overzichtsberekening. Cadeaukaarten die na 18 mei 2023 worden geannuleerd of overgedragen, worden buiten de totaalberekening gehouden, waardoor je overzicht nauwkeuriger wordt. Ook kunnen gerecyclede cadeaubonnen nu zonder problemen worden verzilverd.

Meer informatie over cadeaubonnen volgen

Update

Integratie van fietsleverancier Specialized

Download je facturen met vertrouwen. Met de integratie voor fietsleveranciers van Specialized worden facturen foutloos gedownload.

Meer informatie over de integratie voor fietsen van Specialized

Lightspeed eCom (C-Series)

Nieuw

Nieuw ondersteund afbeeldingstype

Je kun nu afbeeldingen uploaden van het type WebP. Raadpleeg het artikel eCom afbeeldings- en platformlimieten voor meer informatie over afbeeldingen en andere ondersteunde bestandstypen.

Meer informatie over ondersteunde afbeeldingstypen

Lightspeed Financial Services

Update

Lightspeed Payments-onboarding voor Canadese eigenaars

Canadese eigenaars kunnen vanaf nu zelf een workflow voor de Lightspeed Payments-onboarding beheren.

Meer informatie over Lightspeed Payments

Update

Lightspeed Capital is verplaatst naar het tabblad Financial Services

Lightspeed Capital is verplaatst naar het tabblad Financial Services. Lightspeed Capital en Lightspeed Payments staan nu samen op één eenvoudig te vinden tabblad.

Meer informatie over Lightspeed Capital

Lightspeed Analytics

Update

Verkrijg inzicht in orders met Lightspeed Analytics

Bekijk voorgestelde herbestellingspunten en -niveaus voor je gehele voorraad op basis van verkoopprognoses met Lightspeed Analytics.

Meer informatie over Lightspeed Analytics