Ondersteunde hardware-configuraties voor fooien

De hardware die je nodig hebt om fooien van je klanten te accepteren bij de checkout is ervan afhankelijk of je een desktop-configuratie of een iPad-configuratie hebt.

• Om fooien te accepteren met een desktop-configuratie moet je eerst een geïntegreerde betaalterminal gebruiken. Dat is omdat fooien op dit moment alleen worden ondersteund met geïntegreerde kaartbetalingen. Je hebt ook een Customer Facing Display nodig.

Voor je Customer Facing Display bevelen we aan dat je een van de volgende hardware-apparaten gebruikt:

• Touchscreen-monitor (verbonden met Lightspeed Hub)
    • iPad (verbonden met Lightspeed CFD iOS-app)

Als je een Customer Facing Display hebt, kunnen je klanten tikken om een fooi toe te voegen en je werknemers belonen voor hun diensten.

Zie Over Customer Facing Display voor computers voor meer informatie over het Customer Facing Display.

Opmerking: op dit moment wordt het invoeren van een fooi op een betaalterminal niet ondersteund.

• Om fooien te accepteren met een iPad-configuratie, moet je eerst een geïntegreerde betaalterminal gebruiken. Dat is omdat fooien alleen worden ondersteund met geïntegreerde kaartbetalingen. Optioneel kun je ook een Customer Facing Display gebruiken.

Als je er een hebt, kunnen je klanten tikken en de fooi invoeren die ze je werknemers willen geven voor hun diensten. Als je ervoor kiest om er een te nemen, bevelen we aan om de Lightspeed CFD iOS-app op een iPad te gebruiken.

Als alternatief kun je dezelfde iPad gebruiken die je gebruikt om je klanten te laten afrekenen om fooien van ze te accepteren. Richt de iPad simpelweg naar je klanten wanneer ze hun order bevestigen en betalen bij de checkout.

Zie Over Customer Facing Display op je iPad voor meer informatie over het Customer Facing Display.

Opmerking: op dit moment wordt het invoeren van een fooi op een betaalterminal niet ondersteund.