Productupdates februari

Wat is er nieuw in Lightspeed Retail (R-Series)?

Lightspeed Retail POS (R-Series)

Update

Verbeteringen voor inloggen met PIN

Minder onnodige PIN-verzoeken en duidelijke uitleg wanneer pincodes vereist zijn, betekent minder onderbreking van je werk en stelt je in staat om te onderzoeken welke instellingen niet meer werken voor jou en je team.

Meer informatie over kassa-instellingen

Nieuw

Serienummers toevoegen aan leveranciersretouren

Verbeter het volgen van serienummers door serienummers te koppelen aan leveranciersretouren. Serienummers die gekoppeld zijn aan leveranciersretouren worden verplaatst naar het tabblad "Oud" en worden samen met de leveranciersretour-ID in de tabel weergegeven.

Meer informatie

Update

Verbeterde API-functionaliteit voor reserveringen en speciale orders

Optimaliseer je voorraad en voorkom dat je te veel verkoopt met de API-functionaliteit voor reserveringen en speciale orders. Met deze API kun je reserveringen en speciale orders integreren in je interne systemen.

Meer informatie over het maken van speciale orders

Lightspeed Financial Services

Update

Fooi geven op de terminal inschakelen met Smart Terminal (WisePOS E)

Lightspeed Payments-eigenaren kunnen nu fooi geven op de terminal inschakelen met behulp van Smart Terminal (WisePOS E). Dit geeft je de flexibiliteit om te kiezen tussen opties voor fooi geven op het Customer Facing Display of direct op je betaalterminal.

Meer informatie

Lightspeed eCom (C-Series)

Nieuw

Opties voor DMARC-verificatie voor eCom (C-Series)

In het kader van nieuwe regelgeving voor DMARC-verificatie moeten eigenaren aanvullende DNS-records aan hun domeinprovider verstrekken om te verifiëren dat het domein van hen is en dat ze er e-mails mee mogen verzenden.

Meer informatie

Update

eCom-winkels voldoen nu aan de toestemmingsmodus van Google

eCom-winkels (C-Series) voldoen nu aan de wijzigingen in de toestemmingsmodus van Google. Als je een cookiebanner op je winkel hebt ingeschakeld, voldoet je winkel en is er geen actie vereist.

Nieuw in het Helpcentrum

Updates voor labelprinters

Door aanzienlijke updates aan artikelen over het printen van labels is er nauwkeurigere en meer toegankelijke informatie beschikbaar wanneer je dit nodig hebt.

Update

Je labelprinter instellen

Lees hoe je je Zebra-labelprinter instelt.

Meer informatie

Update

Labels printen

Lees hoe je labels voor je producten kunt printen.

Meer informatie

Update

Labels aanpassen

Lees hoe je labelsjablonen kunt aanpassen.

Meer informatie

Update

Probleemoplossing voor labelprinters

Krijg antwoord op je vragen over labelprinters.

Meer informatie

Updates voor bonprinters

Bekijk onze nieuwe artikelen over het instellen van bonprinters op basis van verbindingstypes voor een soepelere ervaring bij het instellen van je hardware.

Nieuw

Configuratie van een bonprinter met een LAN-verbinding

Lees hoe je je LAN-bonprinter kunt instellen.

Meer informatie

Nieuw

Configuratie van een bonprinter met een USB-verbinding

Lees hoe je je USB-bonprinter kunt instellen.

Meer informatie

Nieuw

Configuratie van een bonprinter met een bluetoothverbinding

Lees hoe je je bluetoothbonprinter kunt instellen.

Meer informatie

Update

Probleemoplossing voor bonprinters

Krijg antwoord op je vragen over bonprinters.