Een offerte maken

Offertes zijn nuttig als je een verkoop wilt opschorten tot een latere datum, een prijsopgave voorafgaande aan de verkoop wilt verzenden, en voor administratieve doeleinden voor zowel de klant als jezelf.

Opmerking: Quotes die in Retail worden gemaakt, komen niet terug in eCom.

Offerte maken

1. Start een verkooptransactie en koppel er een klant aan.
  2. Voeg artikelen aan de verkooptransactie toe.
  3. Klik in het vak Betaling op Opslaan als offerte. De verkooptransactie wordt opgeslagen. Je kunt de offerte in overleg met de klant aanpassen, je kunt de offerte afdrukken of e-mailen, en de offerte opnieuw openen of een nieuwe verkooptransactie afsluiten.

OPMERKING: Je kunt een offerte openen door de barcode op een afgedrukte offerte te scannen, of door op een klant te zoeken.