Labels afdrukken

Je kunt labels afdrukken vanuit:

OPMERKING: Voordat je labels afdrukt, moet je de Zebra ZD410-labelprinter op je computer (MAC of Windows) of iPad configureren.

Afdrukken vanuit de labelwachtrij

Als je voorraad toevoegt van een inkooporder of wanneer je een nieuw artikel maakt, worden er automatisch labels aan de labelwachtrij toegevoegd in Voorraad > Labels printen. Je kunt in de labelwachtrij naar behoefte reeksen labels afdrukken. Je kunt ook handmatig een artikel-label aan de afdrukwachtij toevoegen door de pagina van een artikel te openen en in het gedeelte Details van de knop op Label toevoegen te klikken. Zorg ervoor dat je de labellijst leegmaakt voordat je de volgende voorraadreeks toevoegt.

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Item zoeken en klik op het artikel waarvoor je labels wilt afdrukken.
  2. Klik in het gedeelte Details op Label toevoegen. Herhaal stappen 1 en 2 voor alle andere artikelen waarvoor je labels wilt afdrukken.

OPMERKING: Je kunt ook in het gedeelte ITEM ZOEKEN je cursor laten staan boven het pictogram van het artikel en op op het plusteken klikken zodra dat verschijnt. Met deze snelkoppeling wordt het artikel ook aan de labelwachtrij toegevoegd.

3. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Labels printen.
  4. Er wordt een lijst met de labels die je aan de afdrukwachtrij hebt toegevoegd weergegeven. Controleer of de exemplaren voor elk artikel correct zijn. Je kunt labels voor specifieke artikelen verwijderen door voor die rij op het prullenbak-pictogram te klikken.
  5. Klik op de knop Alles printen om alle labels in de wachtrij af te drukken, of klik op het afdruk-pictogram voor het label dat je wilt afdrukken.
  6. Controleer in nieuwe venster of de meerkeuzelijsten Printer en Labelgrootte goed zijn ingesteld en klik op Afdrukken.

7. Voor de afgedrukte labels is nu het selectievakje Geprint gemarkeerd. Je kunt labels uit de labelwachtrij verwijderen door te:
    • klikken op het prullenbak-pictogram naast de overeenstemmende labels.
    • klikken op Afgedrukte wissen om de labels te verwijderen waarvan het selectievakje Geprint is gemarkeerd.
    • klikken op Alles wissen om alle labels te wissen en een nieuwe labelwachtrij te beginnen.

Labels afdrukken vanuit een artikel

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Item zoeken en klik op het artikel waarvoor je labels wilt afdrukken.
  2. Klik bovenaan het scherm vanuit het gedeelte Details op Label printen.

OPMERKING: In het gedeelte ITEM ZOEKEN kun je ook klikken op het pictogram van het label naast het artikel.

Labels afdrukken vanuit inkooporders

Als je je in een inkooporder bevindt, kun je:

• De knop Alle labels gebruiken om alle labels van de artikelen op volgorde af te drukken. Het aantal afgedrukte labels is gebaseerd op de orderhoeveelheid van elk artikel.
  • De knop Ontvangen Labels om de labels af te drukken van de artikelen die zijn toegevoegd aan je voorraad. In dat geval is het aantal labels dat wordt afgedrukt gebaseerd op de ontvangen hoeveelheid van elk artikel.

OPMERKING: Ontvangen artikelen worden ook automatisch toegevoegd aan de labelwachtrij bij Voorraad Labels printen.

• Het pictogram Printen naast een artikel op een order gebruiken om de labels daarvan af te drukken. Het aantal af te drukken labels in het nieuwe printvenster wordt gebaseerd op het getal dat je in het veld hebt ingevoerd.

Om een van de bovenstaande werkstromen te gebruiken volg je de onderstaande instructies:

1. Klik vanuit het hoofdmenu op Voorraad > Inkooporders.
  2. Gebruik de beschikbare velden en filters om de inkooporder te vinden en klik op de ID daarvan.
  3. Klik op de knop Alle labels, de knop Ontvangen labels of het pictogram printen naast het artikel.
  4. Controleer in het nieuwe venster dat de meerkeuzelijsten Printer en Labelgrootte correct zijn ingesteld en klik op Printen.

Labels afdrukken vanuit een transfer

Als je je bevindt in een transfer met de status verzonden, dan kun je op de knop Labels printen klikken om alle labels van de artikelen die in transit zijn af te drukken. Als je je bevindt in een transfer met de status Ontvangen, dan kun je op de knop Labels printen klikken om alle labels van de artikelen die ontvangen zijn af te drukken. In dit geval wordt het aantal afgedrukte labels gebaseerd op de ontvangen hoeveelheid van het betreffende artikel.

1. Klik vanuit het hoofdmenu op Voorraad > Transfers.
  2. Gebruik de beschikbare velden en filters om de transfer te vinden en klik op de ID.
  3. Klik op de knop Labels printen.
  4. Controleer in het nieuwe venster of de meerkeuzelijsten Printer en Labelgrootte juist zijn ingesteld en klik op Printen.