Hulp met integraties

Je kunt je Retail POS-account integreren met:

In dit artikel vind je een uitleg over hoe je de hulp kunt krijgen die je nodig hebt voor deze integraties.

Hulp met partnerintegratie

De integraties die je ziet op onze pagina Integraties zijn gebouwd door onze partners, niet door Lightspeed. Daarom moet je, als je hulp nodig hebt met partnerintegraties, het Helpcentrum van de partners raadplegen of contact opnemen met hun Support-team. Om je te helpen bij het vinden van deze Support-bronnen, doen we ons best om links naar deze partners op te nemen op onze pagina Integraties. Beschouw deze pagina als de bron van waarheid voor alles wat betrekking heeft op de partners. Als de links naar de Support-bronnen van een bepaalde partner ontbreken, kun je in plaats daarvan de website van de partner bezoeken, waar je deze bronnen kunt terugvinden.

Opmerking: De verouderde MailChimp- en SmartEtailing-integraties die je ziet onder Instellingen Configuratie van integratie zijn vervangen door nieuwere, betere versies. Deze zijn gebouwd door onze partners MailChimp en SmartEtailing. Raadpleeg de hulpartikelen van MailChimp en SmartEtailing voor assistentie.

Hulp met integraties voor leveranciers van fietsen

De integraties voor fietsleveranciers werden eveneens door ons, Lightspeed, gebouwd. Daarom kun je de sectie Integraties van fietsleveranciers raadplegen voor hulpartikelen. Je kunt ook contact opnemen met ons Retail Support-team voor assistentie.

Hulp met de Lightspeed Retail API

Met de Lightspeed Retail API kun je de functionaliteit van je Retail POS-account uitbreiden met integraties van derden. De hulp die je kunt krijgen met deze externe integraties is afhankelijk van of je een ontwikkelaar bent die een integratie bouwt of verbetert, of een eigenaar die assistentie bij een integratie nodig heeft.

Als je een ontwikkelaar bent die hulp nodig heeft bij het bouwen of verbeteren van een integratie, kun je op de volgende manier assistentie krijgen:

Als je een eigenaar bent die hulp nodig heeft bij de integratie van derden, kun je contact opnemen met de ontwikkelaar die de integratie heeft gebouwd.