Het invoeren van productbeschrijvingen in eCom (C-Series)

Productbeschrijvingen helpen klanten om je producten beter te begrijpen. Ze verbeteren ook de rangschikking van je product in de zoekresultaten. Met beschrijvingen en afbeeldingen zien je producten er compleet uit in je eCom shop. Voor instructies voor het toevoegen van productafbeeldingen klik hier.

Er zijn twee plaatsen om beschrijvingen in te voeren in Lightspeed eCom. Volg deze richtlijnen bij het invoeren van de beschrijvingen.

1. Voeg in het beschrijvingsveld een korte alinea toe met tekst over je product (256 tekens).
  2. Voeg een langere beschrijving toe in de inhoudssectie. Leg de voordelen van je producten uit aan je klanten. Ga in op de productgeschiedenis, het ontwerp en de reden waarom je het product verkoopt.

Voorwaarden

• Je artikelen moeten al gepubliceerd zijn op eCom. Voor instructies over het publiceren van producten klik hier.

Instructies

1. Klik in de eCom-backoffice op Producten.
  2. Klik op een producttitel.
  3. Voeg een korte beschrijving toe in het veld met het label Beschrijving.
  4. Voeg een langere beschrijving toe in de INHOUD-sectie.
  5. Klik op Opslaan.

Voor meer informatie over productdetails zie ons artikel Het beheer van producten.

Toont de productinstellingenpagina. Twee pijlen wijzen naar de beschrijvings- en inhoudsvelden.