Aan de eCom (E-Series) koppelen

Neem contact op met je accountmanager als je je wilt aanmelden voor eCom (E-Series). Deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor eigenaren in Noord-Amerika.

Zodra je accountmanager eCom (E-Series) aan je account heeft toegevoegd, moet je de registratie in Retail POS voltooien. Dit zorgt ervoor dat Lightspeed je eCom-account (E-Series) koppelt aan de juiste Retail POS-locatie en de juiste bedrijfsinformatie.

Om te beginnen log je in bij je Retail POS. Klik op het vervolgkeuzemenu in de linkerbovenhoek en selecteer eCom (E-Series) om naar de registratiepagina te gaan.

eCom

Volg deze stappen om je eCom-registratie (E-Series) te voltooien:

1. Selecteer op de pagina POS-integratie met Lightspeed Retail instellen een locatie, kassa en werknemer om aan je online orders toe te wijzen en klik op Volgende.

Configuratiepagina E-Series. Stap 1

Belangrijk: De kassa en de werknemer kunnen later worden gewijzigd. Je locatie kan niet worden gewijzigd.

2. Op de pagina Krijg een voorsprong op de configuratie van uw online winkel voer je de naam van je winkel in. Deze kan later worden gewijzigd.

Configuratie Ecwid stap-2 winkelnaam

3. Selecteer je land en je valuta en klik op Volgende.

Configuratie Ecwid stap-2 land

4. Laat ons op de pagina Kies waar je je winkel wilt tonen weten of je een website hebt. Klik op het vervolgkeuzemenu Hebt u een website? en selecteer Ja of Nee.
    Als je Ja selecteert, word je gevraagd jouw websiteplatform te selecteren in het vervolgkeuzemenu Welk website-platform gebruikt u?.

ja website

Als je geen website hebt, voer dan een domeinnaam in. Wij raden je aan iets te kiezen dat snel en gemakkelijk te onthouden is, omdat deze domeinnaam later kan worden gewijzigd.

nee website

5. Klik op de knop Voltooien & doorgaan naar het dashboard.

Zodra je je registratie voor eCom (E-Series) hebt voltooid, word je doorgestuurd naar je eCom-dashboard, waar je de tips kunt volgen om te beginnen met het ontwerpen en aanpassen van je online winkel.

E-series dashboard

Alle producten worden automatisch gesynchroniseerd van Retail POS naar eCom (E-Series), maar verschijnen in een uitgeschakelde status. Om te beginnen met online verkopen, schakel je de producten in op de cataloguspagina in eCom (E-Series). Zie Producten synchroniseren tussen Retail POS (R-Series) en eCom (E-Series) voor meer informatie over producten synchroniseren met eCom (E-Series).

Wat nu?

Ondersteuning voor eCom (E-Series) krijgen
Toegang van werknemers beheren voor Retail POS (R-Series) en eCom (E-Series)