De release notes van 1 aug - 12 aug

Dit zijn de updates die we hebben doorgevoerd voor:

Lightspeed Retail POS (R-Series) web

Nieuw:De inlogpagina heeft een vernieuwd en verbeterd ontwerp:

Nieuw: Eigenaars die serienummers volgen kunnen deze nu direct bij een inkooporder ontvangen, door dit via een pop-upvenster tijdens het ontvangstproces te activeren.

Nieuw: Eigenaars die serienummers bij inkooporders ontvangen kunnen nu een toestemming in- en uitschakelen om serienummers te registreren voordat de items aan de voorraad worden toegevoegd.

Verbeterd: We hebben een veld voor het aantal verkochte items toegevoegd aan verschillende basisrapporten.

Verbeterd: Er is nu een subtotaal met een kortingsveld in het samengestelde Locaties-basisrapport.

Verbeterd: De UPC-A- en EAN-13-barcodes zijn opnieuw ingeschakeld voor kleine labels.

Verbeterd: De workflows voor het verkopen en inwisselen van cadeaubonnen zijn geüpdatet om controlecijfers van kaarten met een UPC/EAN-code te ondersteunen. Beide workflows (indien aanwezig) worden nu met en zonder geldig controlecijfer weergegeven, als de ingevoerde code een UPC/EAN-indeling heeft. Hierdoor kun je zien of er een klant aan de kaart is gekoppeld, en zo ja welke. Verder krijgt gebruiker het verzoek om de correcte kaart te selecteren.

Opgelost: Werkitems krijgen nu korting met prijs- of kortingsregels wanneer dit in de algemene instellingen is ingeschakeld.

Opgelost: Eigenaars worden nu niet langer omgeleid naar de inlogpagina nadat ze hun PIN hebben ingevoerd.

Opgelost: Eigenaars wordt niet langer gevraagd meerdere keren in te loggen voordat ze Retail POS in kunnen.

Opgelost: De sorteerfunctie van de voorraads- en prijskolommen zijn op alle accounts opnieuw ingeschakeld en de prestaties voor het zoeken naar items zijn flink verbeterd. Opmerking: Gebruikers met beperkte winkeltoegang zullen een foutmelding ontvangen wanneer ze alle winkels filteren en proberen om het samengestelde veld voor het voorraadsaantal te sorteren. Dit is niet het geval voor gebruikers met toegang tot alle locaties.

Opgelost: SKU's van 17 of meer tekens worden niet meer afgerond wanneer de gebruiker met de terugknop naar de vorige pagina navigeert.

Opgelost: De werkwijze voor het opnieuw opladen van een cadeaubon werkt nu naar behoren. Eerst werd dit als een aankoop getoond tot de transactie was afgerond.

Lightspeed Analytics

Nieuw:Lightspeed Analytics kondigt met trots de lancering van Lightspeed Analytics Enterprise aan. Deze nieuwe klasse Analytics geeft grote, complexe bedrijven met meerdere POS-accounts toegang tot bruikbare inzichten in hun gehele organisatie met behulp van een enkel Analytics-account.

Lightspeed Analytics Enterprise biedt exclusieve toegang tot compleet aangepaste rapportopbouw met ondersteuning van Pro Services. Onze experts helpen je aangepaste rapporten op te zetten en op te slaan die geheel afgestemd zijn op de behoeften van je bedrijf:

• Stem je eisen voor rapportering volledig af met ons expertteam
  • Laat het beheren van de backend aan ons over en koppel je accounts aan Analytics Enterprise
  • White Glove-ondersteuning en à-la-cartediensten om aan je behoeften te voldoen