De release notes van 28 mrt - 8 apr

Dit zijn de updates die we hebben doorgevoerd voor:

Lightspeed Retail POS (Web)

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij kassabonnen die via Lightspeed Hub werden geprint zichtbaar gehalveerd waren in sommige gevallen.

Bugfix: We hebben een langdurig probleem met printsjablonen opgelost. Wanneer een printsjabloon met meer dan 1500 coderegels werd opgeslagen en bijgewerkt in de geprintedocumentenpagina van het account, leek het sjabloon compleet te zijn. Het printsjabloon verscheen echter incompleet en onderbroken als het bekeken werd via Instellingen > Printsjabloon in de backoffice.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij accounts die van een tweevoudig belastingsysteem overschakelden naar een enkelvoudig belastingsysteem, niet in staat waren om de waarde van belasting 2 te wijzigen in de backend en, af en toe, in bepaalde belastingberekeningen.

Lightspeed eCom

Update: Het is momenteel niet mogelijk om met Lightspeed orders uit Rusland en Belarus te accepteren. Deze landen kunnen niet worden geselecteerd bij het aanmaken van een order of een offerte. Onze excuses voor eventuele ongemakken.

Update: We blokkeren nu verkeer uit landen waarop internationale sancties van toepassing zijn.

Bugfix: De nieuwe checkout controleert nu op een minimum orderbedrag. Het is niet mogelijk om een order te plaatsen als de totale waarde van de checkout onder het minimum orderbedrag is.

Lightspeed Loyalty

Update: We hebben filterlogica aan de sms-marketingfunctie toegevoegd om te voorkomen dat eigenaars aanvullende openbare URL-verkorters in hun sms-berichten gebruiken. In het beleid van providers wordt het gebruik van gedeelde openbare URL-verkorters ontmoedigd en staat dat je URL-verkorter zowel bedrijfseigen moet zijn als de juiste merknaam moet hebben. Raadpleeg ons Helpcentrum voor meer informatie over deze wijziging.

Update: Met de overstap naar gratis telefoonnummers voor eigenaren die sms-functies gebruiken, hebben we nu meer dan 1350 telefoonnummers geverifieerd met Twilio. Hierdoor worden de problemen met filteren en blokkeren opgelost die een aantal van onze eigenaren ondervonden.

Bugfix: Eigenaren die de iOS-app gebruiken kunnen op de knop "Registratie-sms opnieuw verzenden" tikken om de loyaliteitsregistratie-sms opnieuw te verzenden naar een klant die het originele bericht niet heeft ontvangen. Deze functie werkte niet meer, maar dat is nu opgelost.