Geavanceerde instellingen configureren met Hub

Wanneer je labels print met Hub, kun je je labels aanpassen door de geavanceerde instellingen in je printmodal te configureren. Met deze geavanceerde instellingen kun je meer informatie over je labels verstrekken:

In het vervolgkeuzemenu Aanvullende informatie kun je mogelijk alleen bepaalde opties selecteren. Dit komt omdat de opties in het vervolgkeuzemenu de aanvullende informatie weergeven die je voor je items in bepaalde velden hebt ingevoerd. Dus als je in bepaalde velden geen aanvullende informatie voor je items hebt ingevoerd, kun je de bijbehorende optie niet selecteren wanneer je je labels print. Hier is een lijst met alle aanvullende informatie die je op labels kunt printen:

• Geen (standaard)
  • Artikelnummer leverancier
  • Merk
  • Adviesprijs
  • Opmerking
  • Categorie
  • Aangepaste SKU
  • SKU merk
  • Print de datum van vandaag
  • Matrixattributen

Opmerking: als je een labelwachtrij print en voor ten minste één van de items in de reeks is aanvullende informatie ingevoerd in een van de ondersteunde velden, dan kun je de bijbehorende optie selecteren in het vervolgkeuzemenu. De aanvullende informatie wordt geprint op de labels van het item. Voor de items in de wachtrij waarvoor geen aanvullende informatie in het veld is ingevoerd, wordt er echter geen aanvullende informatie op hun labels geprint.

Overloop op etiketten oplossen

Overloop zorgt ervoor dat aanvullende informatie, zoals aangepaste SKU's, volledig wordt weergegeven op je normale en alternatieve labels, mocht je besluiten aanvullende informatie op je labels toe te voegen.

De overloop die door deze aanvullende informatie wordt veroorzaakt, kan een wisselwerking hebben met de beschrijving van je items. In dit geval bevelen we aan om de beschrijving van je items in te korten om overlapping op je labels te voorkomen.

Hulp nodig?

Ons supportteam is er om je te helpen! Aarzel niet om contact op te nemen.