Cadeaubonnen opnieuw verzenden

Je kunt een cadeaubon als volgt opnieuw verzenden:

1. Navigeer naar Klanten Cadeaubonnen.
  2. Zoek de cadeaubon van je klant op met behulp van de beschikbare filters en details (bijv. de aankoopdatum).
  3. Selecteer de code van de cadeaubon om de details weer te geven.
  4. Klik op Cadeaubon e-mailen.
  5. Voer een nieuw e-mailadres in of selecteer het vorige e-mailadres uit de lijst.

Je kunt ook de e-mailgeschiedenis bekijken door op E-mailgeschiedenis te klikken. Hier kun je zien naar welke e-mailadressen de cadeaubon is verstuurd en welke werknemers dat hebben gedaan en op welk moment.