Saldo's en details van cadeaubonnen bekijken

Zodra je de cadeauboninstellingen hebt geconfigureerd, kun je een overzicht bekijken van de verkochte cadeaubonnen. Je gaat hiervoor naar KlantenCadeaubonnen. Op de hoofdpagina van cadeaubonnen zie je de cadeauboncode, de activeringsdatum, de status, de order-ID en het huidige saldo.

Sommige werknemersrollen zijn niet gemachtigd om volledige cadeauboncodes te bekijken op de overzichtspagina. Ga naar het gedeelte Gebruikersmachtigingen voor cadeaubonnen in het artikel Je cadeauboninstellingen configureren als je de machtigingen voor cadeaubonnen voor gebruikersrollen wilt wijzigen.

Bekijk het saldo en de details van een specifieke bon door op de cadeauboncode te klikken of zoek de bon op. Het is op dit moment nog niet mogelijk om op klantnaam een cadeaubon te zoeken.

Op de detailpagina van cadeaubonnen kun je het huidige saldo bekijken, de klant-ID inzien (als een klant aan de verkoop is gekoppeld), een cadeaubon opnieuw verzenden naar hetzelfde of een ander e-mailadres en de e-mail- en aankoopgeschiedenis bekijken. Je kunt de cadeaubon ook annuleren in het geval van verlies, diefstal of fraude.