De volgorde van productvarianten sorteren

Je kunt de volgorde van varianten in je eCom-winkel sorteren door de volgorde te bewerken in je Retail-account.

1. Log in bij je Retail-account en selecteer Voorraad.
  2. Selecteer Matrix.
  3. Lokaliseer en open een matrix.
  4. Selecteer het tabblad Setup.
  5. Aan de rechterkant van het scherm, naast een kenmerkvariant, houd je de knop ingedrukt en sleep je de variant omhoog of omlaag. Laat de knop los wanneer de variant op de goede plek staat.
    Geeft een kleine animatie weer van drukken, ingedrukt houden en slepen.
  6. Selecteer Wijzigingen opslaan. Nu zal je eCom-winkel overeenkomen met de volgorde in Retail.
    Geeft de eCom-winkel weer met de varianten in dezelfde volgorde.

Herschikken van lege kenmerken

Wanneer er geen items aan een kenmerk zijn toegevoegd in je Retail-account, wordt de variantoptie als laatste in het menu in je eCom-winkel weergegeven. Dit is een uitzondering die de volgorde van de matrixkenmerken negeert.

Volgorde van de varianten in je eCom-beheerder sorteren

De volgorde sorteren in je eCom-winkel wordt niet aanbevolen, omdat het wordt overschreven zodra de matrix of een van zijn varianten de eerstvolgende keer worden opgeslagen in Retail.