Namen van categorieën wijzigen (Retail POS (R-Series)/eCom (C-Series)-versie)

De naam van categorieën kunnen worden gewijzigd in zowel Retail als eCom.

• Wijzig de naam van categorieën in Retail om de link tussen Retail en eCom te behouden.
  • Wijzig de naam van categorieën in eCom om andere categoriestructuren tussen systemen te hebben.

Namen wijzigen in je Retail-account

1. Klik in je Retail-account op Voorraad.
  2. Klik op Categorieën onderaan de pagina onder VOORRAADINSTELLINGEN.
  3. Klik op de naam van een categorie om de instellingen te openen.
  4. Typ de nieuwe naam in en klik op Wijzigingen opslaan.
  5. Bevestig je wijzigingen in eCom. Open de eCom-backoffice en klik op Producten Categorieën.
    • Als de categoriestructuur in eCom overeenkomt met de structuur in Retail, worden je wijzigingen bevestigd.
    • Als je ziet dat je categorienamen in eCom niet overeenkomen, lees dan Je eCom-categorieën opnieuw afstemmen voor hulp.

Namen wijzigen in eCom

Door namen van categorieën te wijzigen in eCom kan het lastig worden om te achterhalen welke categorieën vanuit Retail zijn gekomen. Omdat het synchroniseren van producten met categorieën doorgaat, is het belangrijk om het bij te houden. Het kan helpen om een persoonlijke opmerking te maken met de originele titel en de reden voor de wijziging van de categorie. Als er zich een probleem voordoet, lees dan Je eCom-categorieën opnieuw afstemmen voor hulp.

1. Klik in je eCom-account op Producten> Categorieën.
  2. Wijzig de namen van je categorieën door ze te openen, hun naam te bewerken en op Opslaan te klikken.