Werknemersrechten over kassaregels instellen

Er zijn twee werknemersrechten over kassaregels:

• Instellingen - Kassaregels
  • Overschrijving manager

Onder InstellingenRollen werknemers kun je deze rechten toewijzen aan de verschillende rollen die je hebt ingesteld voor je bedrijf. EigenaarsManagers en Beheerders krijgen standaard deze nieuwe rechten.

Raadpleeg Werknemersrollen toevoegen en bewerken voor gedetailleerde instructies over het inschakelen van werknemersrechten.

Instellingen - Kassaregels

Dit recht geeft een werknemer toegang tot Instellingen Kassaregels, waardoor hij/zij nieuwe kassaregels kan aanmaken of bestaande kassaregels kan bewerken.

Overschrijving manager

Alleen bepaalde ID‘s kunnen worden gescand voor leeftijdsverificatie (zoals rijbewijzen). Andere vormen van geldige identificatie kunnen handmatig worden ingevoerd, maar alleen door een gebruiker met het recht Overschrijving manager.