Je Lightspeed Payments-hardware instellen

Zodra je Lightspeed Payments-account is geactiveerd en je je betaalhardware hebt ontvangen, kun je je terminal gaan instellen.

De volgende terminals zijn compatibel met Lightspeed Payments:

Verenigde Staten Canada
Betaalterminals

De Ingenico iPP320 is niet langer beschikbaar voor nieuwe Lightspeed Payments-gebruikers, maar Lightspeed zal ondersteuning voor de terminal blijven verlenen aan degenen die er al één hebben.

Ter herinnering: het wordt sterk afgeraden om kaartlezers of betaalterminals te kopen bij iemand anders dan je betalingsverwerker. Dit is een veiligheidsrisico en deze apparatuur zal waarschijnlijk niet compatibel zijn met je verwerker.