Werknemers archiveren en de-archiveren

Omdat de werknemerslimiet van je Retail-account is gebaseerd op je abonnement op Lightspeed Retail, is het archiveren van een oud werknemer een handige manier om die plek aan een nieuwe werknemer toe te wijzen. Het archiveren van een werknemer is ook omkeerbaar waardoor het mogelijk is om niet alleen alle gegevens van de werknemer te behouden maar ook om het account van de werknemer te re-activeren als deze weer voor je gaat werken.

Het archiveren van een werknemer

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Werknemersconfiguratie.
  2. Om je lijst van werknemers te verfijnen voer je de naam van je werknemer in, selecteert werknemersfunctie en klikt op zoeken.
  3. Klik om de voornaam of achternaam van je werknemer.
  4. Klik rechtsboven op archiveren en login uitschakelen

Het de-archiveren van een werknemer

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Werknemersconfiguratie.
  2. Selecteer het selectievakje Gearchiveerden tonen en klik op Zoeken.
  3. Om je lijst van werknemers te verfijnen voer je de naam van je werknemer in, selecteer werknemersfunctie en klik op zoeken.
  4. Klik om de voornaam of achternaam van je werknemer.
  5. Klik rechtsboven op de-archiveren en login inschakelen