Productupdates mei

Wat is er nieuw in Lightspeed Retail (R-Series)?

Lightspeed Retail POS (R-Series)

Nieuw

In B2B-catalogus zoeken en B2B-catalogus importeren

Bespaar tijd bij het aanmaken van producten met de B2B-catalogus. Importeer producten en hun afbeeldingen, beschrijvingen en UPC's rechtstreeks vanuit de B2B-catalogus in je voorraad.

Meer informatie

Lightspeed eCom (C-Series)

Update

Verbeterde ervaring in eCom (C-Series)

In eCom (C-Series) hebben speciale tekens geen invloed meer op geïmporteerde bestanden. Aanvullende verbeteringen van de veiligheid, maatregelen voor identiteitsverificatie en strengere eisen voor de complexiteit van wachtwoorden helpen je accounts veilig te houden.

Lightspeed eCom (E-Series)

Nieuw

Verkooppunten koppelen met eCom-verzendmethoden

Retail-eigenaren met eCom (E-Series) kunnen lokale leverzones en openingstijden instellen, ophaallocaties beperken op basis van beschikbaarheid van de voorraad en verkooppunten koppelen aan verzendmethoden om klanten te beperken in het kiezen van verzendopties voor items die op de locatie niet op voorraad zijn. Omnichannel-eigenaren kunnen nu de online orderverwerking naar wens aanpassen en alle levermethodes koppelen aan overeenkomstige verkooppunten.

Meer informatie

Lightspeed Payments

Nieuw

Verstuur betaallinks terwijl je een storting aanvraagt

Klanten van Lightspeed Payments kunnen nu betaallinks genereren bij het aanvragen van een storting. Met deze functie kun je een e-mail versturen, verzenden of een kassabon printen met een betaallink.

Meer informatie

Nieuw in het Helpcentrum

Update

Klanten en klanttypen toevoegen

Maak profielen aan en pas speciale aanbiedingen toe per klanttype.

Meer informatie

Update

Kortingsregels aanmaken

Gedifferentieerde kortingsregels aanmaken.

Meer informatie

Update

Reserveringen aanmaken

Sta toe dat klanten items die je op voorraad hebt kunnen reserveren.