BTW instellen

Lightspeed Retail heeft een standaard BTW-tarief van 8,25% zonder BTW op arbeidskosten.

Ga voor het instellen van BTW op arbeidskosten naar BTW op arbeidskosten inschakelen.

Ga voor het maken van BTW-klassen naar BTW-klassen maken.

Het BTW-tarief wijzigen

  1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > BTW op verkopen.
  2. Klik op Sales Tax.
  3. Stel het percentage in voor het standaard BTW-tarief in op je lokale BTW-tarief. Je kunt het BTW-tarief ook een andere naam geven.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen || || Ik wil teruggebeld worden