Werkitems maken

Werkitems zijn een geweldige manier om regelmatig terugkerende handelingen zoals het afstellen van een fiets of vermaakkosten toe te voegen aan het Labor-onderdeel van een werkorder.

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Nieuw item.
  2. Stel Type in op Niet-voorraad en BTW-tariefgroep op Arbeid. Geef de andere details op in de desbetreffende velden.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan en voeg het werkitem toe aan een werkorder.

Ga naar Instellingen > Algemene opties en schakel het selectievakje Geen kortingen op arbeid in of uit om aan te geven of je al dan niet kortingen wilt kunnen toepassen op werkitems.