Voorraadniveaus bewerken

Gebruik deze methode om het voorraadniveau voor een afzonderlijk artikel te veranderen, bijvoorbeeld als de verkeerde hoeveelheid van het artikel op de inkooporder staat vermeld. Als je het voorraadniveau voor meerdere artikelen wilt wijzigen, ga je naar Voorraadtellingen uitvoeren.

Je kunt ook de inkoopprijs van het artikel wijzigen. Als je geen inkoopprijs hebt opgegeven, staat bij het artikel 0.00 vermeld. Of misschien ontvang je het artikel tegen een andere inkoopprijs dan normaal van de leverancier, en had je de nieuwe prijs niet op de inkooporder ingevuld. Het kan ook zijn dat de leverancier je korting heeft gegeven. Dit zijn allemaal voorbeelden van redenen waarom je de prijs zou willen wijzigen.

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Item zoeken.
  2. Zoek en selecteer het artikel waarvan je het voorraadniveau wilt wijzigen.
  3. Klik in het menu links op Voorraad.
  4. Je kunt nu voorraad toevoegen en de artikelhoeveelheden in de voorraad wijzigen.