Een importverzoek indienen

Het importverzoekformulier is alleen bedoeld voor importverzoeken. Neem voor andere vragen contact op met Support via chat of telefoon.

Wil je je voorraad, catalogus of leveranciersbestand importeren? Dien dan een importverzoek in bij ons Retail Imports-team. Zorg dat je voor het indienen van je verzoek je bestanden goed hebt voorbereid voor import.

1. Deel je item-importbestanden zo in dat ze compatibel zijn met Retail POS.
  2. Bereid je bestanden voor in het bestandstype CSV (aanbevolen), XLSX of tekst.

Bestelformulieren kunnen niet door een computer worden gelezen. Heeft je leverancier in plaats van een lijst een bestelformulier? Laat deze dan weten dat dit bedoeld is voor gebruik met je verkooppunt (POS)-systeem, zodat de leverancier het juiste bestandstype kan verstrekken.

• Vereiste velden:
      • Beschrijving (moet voor elk(e) item/lijn uniek zijn)
      • Leveranciersnummer of artikelnummer leverancier (moet voor elk(e) item/lijn uniek zijn)
      Overige velden:
      • Leveranciersnummer (moet uniek zijn)
      • Beschrijving (moet uniek zijn)
      • Meeteenheid
      • Kosten (kostengegevens worden verborgen en zijn niet beschikbaar voor het grote publiek)
      • Kostenniveau 2
      • Kostenniveau 3
      • Kostenniveau 4
      • Adviesprijs
      • Merknummer
      • Merk
      • UPC (aanbevolen)
      • EAN
  3. Vul het importverzoekformulier in en voeg het volgende toe: je E-mailadres, Onderwerp en Beschrijving van de het verzoek, Importtype (Voorraad, Klant, Leverancier of Catalogus), en Account ID.

Je vindt je Account ID door in te loggen op Retail POS en te klikken op Help in de linkerbenedenhoek. De ID verschijnt bovenaan het pop-upvenster.

4. Klik op Bestanden toevoegen om je voorbereide bestanden te bevestigen.
  5. Ben je klaar om je verzoek in te dienen bij ons Retail Imports-team? Klik dan op Verzenden,