De achtergrondafbeelding en het logo kiezen op je iPad

Je kunt Lightspeed Retail POS een merk laten uitstralen voor een naadloze in-de-winkel-ervaring door de achtergrondafbeelding en het logo aan te passen. De achtergrond wordt weergegeven op de interface. Het logo wordt weergegeven op de interface en klantbonnen die worden afgedrukt en per e-mail verzonden vanuit de app.

De achtergrond en het logo kiezen

Het kiezen en beheren van de achtergrondafbeelding en het logo wordt gedaan in de webinterface. Zie Je winkel een huisstijl geven voor gedetailleerde instructies.

De achtergrond vernieuwen

Als de achtergrond en het logo zijn geselecteerd in Lightspeed Retail, moet je de achtergrond vernieuwen.

1. Open het hoofdmenu.

2. Tik op Vernieuwen.