Je winkel een huisstijl geven

Pas je Lightspeed Retail-account aan door een achtergrondafbeelding en een bedrijfslogo toe te voegen aan bonnen en aan e-mails aan klanten. Het logo wordt in zwart-wit weergegeven op bonnen, en in kleur op e-mails aan klanten. Als je een Multi-Shop-account hebt, geldt het logo voor alle accounts. Ondersteunde bestandstypen zijn .jpg en .png, inclusief transparanten. De maximale grootte is 1080 x 1080 pixels. De afbeelding wordt automatisch geschaald zodat deze in het logogebied past.

Een achtergrondafbeelding instellen

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Huisstijl.
  2. Klik op Achtergrond, selecteer een afbeelding in de lijst of klik op Achtergrond uploaden en selecteer een afbeelding.
  3. Klik op Klaar.

Een logo instellen

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Huisstijl.
  2. Klik op Logo en selecteer een afbeelding. Er verschijnt een voorbeeld van het logo op het scherm in een e-mail aan een klant.

OPMERKING: Als je al een logo hebt dat je wilt verwijderen, klik je op Logo verwijderen.

3. Je kunt de kleuren op het scherm ook converteren. Dit heeft geen invloed op de weergave van je logo op bonnen en e-mails aan klanten.
  4. Klik op Klaar.