Merken toevoegen

Met het oog op productclassificatie moet je al je merken in Lightspeed Retail toevoegen. Je kunt in Lightspeed Retail een rapport uitvoeren om de verkoop per merk uit te voeren.

Je kunt ook gaandeweg merken toevoegen bij het toevoegen van items. Als je items in Lightspeed Retail importeert vanuit een bestaande database die ook merkgegevens bevat, worden de merken automatisch aan je Lightspeed Retail-systeem toegevoegd.

Let op: Als je een eCom-winkel hebt, moet je weten hoe eCom met merkgegevens werkt. Momenteel gebruikt eCom het veld Merk en de beschrijving om de URL van het product op te bouwen. Raadpleeg Merken beheren voor eCom.

Een merk toevoegen

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Merken > + Nieuw merk.
  2. Geef de Merknaam op en klik op Wijzigingen opslaan.