Betaalmethoden aanpassen

Als je over toegangsrechten voor medewerkers beschikt, kun je de betaalmethode veranderen en de kastellingen aanpassen, zelfs nadat ze aan het einde van de dag zijn afgedragen. Dit kan van pas komen als je onjuiste gegevens die overdag zijn ingevoerd, moet corrigeren, bijvoorbeeld als een verkoopmedewerker de verkeerde betaalmethode heeft geselecteerd tijdens een verkoop. Je kunt ook gesplitste betalingen aanpassen. Als een klant bijvoorbeeld zowel contanten als een cheque gebruikt voor de betaling van een item en je per ongeluk creditcard als betaalmethode hebt gekozen in plaats van cheque, kun je de betaalmethode aanpassen. Let op, je kunt alleen de betaalmethode aanpassen. Je kunt de bedragen niet wijzigen.

Een betaalmethode aanpassen

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Betalingen aanpassen. Je ziet de betalingen die je voor de huidige dag hebt ontvangen. Je kunt filteren op betaalmethode en de kalender gebruiken om naar de betaling te zoeken die je wilt aanpassen.
  2. Selecteer in het vak Type de betaalmethode die gebruikt had moeten worden. De aangepaste betaalmethode wordt automatisch opgeslagen.