Aangepaste menu's maken

Met aangepaste menu's kun je op een flexibele manier niet-geïnventariseerde items toevoegen aan een verkoop. In een fietsenwinkel kun je bijvoorbeeld een aangepast menu maken voor je werkordervenster, waarin je vaak voorkomende werkitems opneemt. Maak bijvoorbeeld een knop Service met twee menu-opties: basic tuneup en advanced tuneup.

Een aangepast menu maken

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Aangepaste menu's.
  2. Klik op Kassa: Tabblad Verkoop.
  3. Als je een nieuw submenu wilt maken, vul je onder Nieuwe knop toevoegen in het veld Titel een titel voor het submenu in, in dit voorbeeld is dat Service.
  4. Selecteer in het menu Type de optie Submenu en kies een kleur.
  5. Je kunt desgewenst bij Sorteervolgorde aangeven op welke positie de knop moet worden weergegeven.
  6. Klik op + Voeg knop toe aan menu. Je ziet een voorbeeld van de nieuwe knop in het gedeelde Voorvertoning Menu onderaan de pagina.
  7. Kies in de lijst Submenu de optie Nieuw Submenu en geef een naam op. In dit voorbeeld is dit Basis Tuneup.
  8. Klik onder Submenu op het Pencilpictogram voor bewerken.
  9. Als je een nieuwe knop aan het submenu wilt toevoegen geef je onder Nieuwe knop toevoegen een naam op voor de knop, in dit voorbeeld Advanced Tuneup.
  10. Kies in het menu Type de optie Item(s) Toevoegen en klik op +Voeg knop toe aan menu.