eCom (C-Series)-verkooprapporten in Retail POS (R-Series) bekijken

Als je je eCom-winkel installeert, worden een register en medewerker met de naam eCom aangemaakt om eCom-verkopen mogelijk te maken in je Retail-account. Om te voorkomen dat deze per ongeluk of opzettelijk worden gebruikt, worden ze gearchiveerd. Het is verder belangrijk om de naam van het register en de medewerker op eCom te laten staan. Als gevolg van deze voorzorgsmaatregelen zijn ze verborgen en kun je ze niet meer selecteren in andere gedeeltes van je Retail-account, zoals in je rapportages. Dit betekent dat je eCom-register en –medewerker niet worden opgenomen in je rapportagefilters.

Je eCom-verkopen bekijken in de rapportages van je Retail-account:

1. Klik in het hoofdmenu op Rapporten.
  2. Klik in het gedeelte Gegroepeerde verkooptotalen op Lijnmedewerker.
  3. Selecteer een datumbereik en klik vervolgens op Zoeken.

4. Om de afzonderlijke verkopen te bekijken, klik je op het pictogram van het oog.

OPMERKING: als een verkoopregel een aangepast veld heeft in eCom met een prijs of een procentwaarde, wordt deze toegevoegd aan je Retail-account als opmerking bij een artikel. Zo kun je volgen en begrijpen waarom de prijs van een artikel hoger is dan de standaardprijs. Je kunt deze opmerking terugvinden in het gedeelte Regels van je transactie of op de verkoopnota.