Productupdates januari

Wat is er nieuw in Lightspeed Retail (R-Series)?

Lightspeed Retail POS (R-Series)

Update

Kortingen en verzendkosten toepassen op inkooporders

photo

Je kunt kortingen of verzendkosten nu gelijk of proportioneel splitten in de sectie Kosten van je inkooporders. Dankzij deze update heb je meer flexibiliteit in de manier waarop je kosten of kortingen opsplitst en zorg je voor nauwkeurigere gemiddelde kosten.

Meer informatie

Update

Kies welke items op kassabonnen zonder prijs staan

Je kunt kiezen welke verkoopitems er op een kassabon zonder prijs staan. Zo stroomlijn je de checkout-ervaring van de klant en zorg je ervoor dat er op kassabonnen zonder prijs alleen cadeautjes worden weergegeven.

Meer informatie

Update

Verbeterde ervaring bij verkopen van items met serienummer

Wanneer je het serienummer van verkooplijnitems verwijdert, verdwijnt de knop Verwijderen nadat je erop hebt geklikt. Hierdoor wordt het aantal fouten in de verkoop door meerdere kliks beperkt.

Update

Notificatie bij negatieve voorraad tijdens verkopen

Als je een item aan een verkoop toevoegt of de hoeveelheid van een lijnitem verhoogt waardoor de voorraad negatief wordt, blijft het waarschuwingsbericht op het scherm staan totdat je dit wegklikt. Zo kun je je voorraad tijdens het verkopen bijhouden en zie je verkopen met negatieve voorraad niet over het hoofd.

Update

Updates van loginverificatie

Het loginverificatieproces is bijgewerkt waardoor de loginervaring soepeler verloopt en je niet onverwacht wordt uitgelogd.

Update

Update van items met leeftijdsbeperking

Als een item met leeftijdsbeperking vanwege een onjuiste PIN niet aan de verkoop kan worden toegevoegd, verschijnt er een dialoogvenster met daarin de reden en een verzoek om het opnieuw te proberen of terug te gaan naar de verkoop. Dit leidt tot minder verwarring aan de kassa wanneer er items met een leeftijdsbeperking worden verkocht. Ook leidt het tot meer zichtbaarheid voor verkooppersoneel en klanten wanneer deze items aan een verkoop worden toegevoegd.

Update

Verbeterd exportbestand met cadeaubonnen

Het exportbestand met cadeaubonnen wordt nu gegenereerd op de pagina Cadeaubonnen voor een betere ervaring bij het beheren van cadeaubonnen. In deze export staat aanvullende informatie over de status van de cadeaubon, de plek van aankoop, de transactie-ID, de datum van het laatste gebruik en bij online cadeaubonnen het e-mailadres van de ontvanger.

Meer informatie over cadeaubonnen

Lightspeed Financial Services

Update

Uniforme ervaring voor Financiële Services

photo

Beheer Lightspeed Payments en Lightspeed Capital op de vernieuwde pagina Financiële Services. Alle Capital-interacties, betaallinks, uitbetalingen, aanvragen en rapportage kun je nu in het eigenaarsportaal beheren voor een meer uniforme beleving. Eigenaren met meerdere locaties kunnen met de selfserviceoptie in de app bovendien één Lightspeed Payments-aanvraag indienen voor meerdere locaties tegelijkertijd.

Meer informatie

Nieuw

Betalingen verwerken in de standalone-modus met Lightspeed Payments

photo

Met de standalone-modus kun je ervoor kiezen om betalingen op je Smart Terminal (WisePOS E)-terminal te verwerken zonder een verkoop in Retail POS aan te maken. Dit biedt je meer flexibiliteit in je dagelijkse bedrijfsvoering. Standalone-betalingen worden alleen in de betalingstransacties in het eigenaarsportaal gerapporteerd. Hierdoor kun je zelf kiezen hoe je standalone-verkopen wilt verantwoorden, op de manier die het best bij je bedrijfsbehoeften past.

Meer informatie

Nieuw

Fooi geven op de terminal met Lightspeed Payments

Retail-Payments_terminal tipping-toggle.png

Met de nieuwe instelling Fooi geven in Financiële Services kun je de optie om fooi te geven op de terminal inschakelen voor Lightspeed Payments-klanten met de Smart Terminal (WisePOS E)-terminal. Schakel fooiverzoeken op de terminal in of uit en stel standaard fooibedragen in als percentage- of valuta-eenheden.

Meer informatie

Nieuw

E-mail Lightspeed Payments-links naar klanten met een kredietrekening

photo

E-mail rekeningafschriften rechtstreeks vanaf de pagina Klantenaccount naar je klanten. Eigenaren met Lightspeed Payments kunnen per e-mail een factuur versturen met een veilige betaallink waarmee klanten hun factuur kunnen betalen. Dit verhoogt de flexibiliteit en het gemak voor zowel je klanten als jezelf.

Meer informatie

Lightspeed eCom (C-Series)

Update

Verbeteringen van Omni-synchronisatie voor Retail-eigenaren met eCom (C-Series)

Details over werknemers, kassa's en belastingen kunnen voor Omni-bestellingen niet langer gewijzigd worden. Dit betekent dat Retail-eigenaren met eCom (C-Series) minder synchronisatieproblemen ondervinden en het online verkoopproces soepeler verloopt.

Meer informatie over het beheren van verkopen in eCom

Update

Nieuwe opties voor DMARC-verificatie voor eCom (C-Series)

In het kader van nieuwe regelgeving voor DMARC-verificatie moeten eigenaren aanvullende DNS-records aan hun domeinprovider verstrekken om te verifiëren dat het domein van hen is en dat ze er e-mails mee mogen verzenden.