Productupdates november en december

Wat is er nieuw in Lightspeed Retail (R-Series)?

Lightspeed Retail POS (R-Series)

Nieuw

Hoeveelheid gescand bij de kassa

Wanneer je voor een verkoop een item scant, een item toevoegt of de hoeveelheid items wijzigt, wordt er een itemteller weergegeven op de betalingsknop. Zo zie je precies hoeveel items er aan een verkoop zijn toegevoegd, waardoor fouten bij aankopen met meerdere items worden beperkt en je administratie nauwkeurig blijft.

Update

Bijgewerkte gebruikerstoestemmingen voor het exporteren van klantgegevens

Gebruikers zonder toestemming om klantgegevens te exporteren, kunnen nu geen rapporten over verkopen per klant meer exporteren. Zo behoud je zeggenschap over welke informatie gebruikers kunnen raadplegen en exporteren.

Update

Bijgewerkte inventarisering

De workflow voor inventarisering is bijgewerkt. Hierdoor kun je naadloos inventariseringen van zowel grote als kleine aantallen met elkaar in overeenstemming brengen. Een nieuwe voortgangsbalk die aangeeft dat de afstemming in uitvoering is, zorgt voor gemoedsrust. Een verhoogde itemlimiet van bijna 50.000 betekent bovendien minder time-outs of crashes tijdens het verwerken van grote inventariseringen.

Meer informatie

Update

Verbeterde verkoopgeschiedenis

De verkoopgeschiedenis is bijgewerkt. Alle informatie wordt nu correct geladen en is zichtbaar op de pagina.

Update

Bekijk klantverkopen op beperkte locaties

De gebruikerstoestemmingen om klantverkopen van andere winkels te bekijken, zelfs wanneer een gebruiker beperkt is tot één locatie, zijn bijgewerkt. Zo kun je ervoor zorgen dat je personeel terugbetalingen kan bieden voor verkopen van andere locaties, terwijl je zeggenschap behoudt over de toegang van het personeel tot bedrijfsinformatie.

Meer informatie over werknemersrollen

Lightspeed eCom (C-Series)

Nieuw

Voeg aangepaste afbeeldingen toe aan omni-cadeaubonnen

Verhoog de zichtbaarheid van je merk en pas je cadeaubonaanbod aan met aangepaste cadeaubonafbeeldingen. Je kunt tot 10 aangepaste afbeeldingen uploaden naar je afbeeldingenbibliotheek, zodat klanten kunnen kiezen wanneer ze een cadeaubon per e-mail versturen. Met de mogelijkheid om aangepaste afbeeldingen en stockafbeeldingen weer te geven of te verbergen, zorg je ervoor dat je cadeaubonkassa altijd bij de tijd van het jaar past.

Meer informatie

Lightspeed Analytics

Update

Bijgewerkte automatische inkooporders

Bouw automatische inkooporders efficiënter door de vraagprognosekolommen te verbergen. Door deze update blijft je inkooporder netjes en hoef je minder horizontaal te scrollen, waardoor je sneller door je workflow gaat. De upsell-betaalmuur kan worden genegeerd voor eigenaars die niet zijn geabonneerd op Lightspeed Analytics en die niet geïnteresseerd zijn in aanbevelingen voor inkooporders.