Inloggen bij Lightspeed Retail (R-Series)

Voordat je aan je werkdag kunt beginnen, moet je inloggen op je Lightspeed Retail-account.

1. Navigeer naar het inlogscherm van Lightspeed Retail op https://id.lightspeedapp.com
  2. Voer je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in.
  3. Klik op Inloggen

Eigenaars diemultifactorauthenticatie (MFA) hebben ingeschakeld, worden gevraagd om een authenticatiecode in te voeren die wordt gegenereerd door de geregistreerde authenticatie-app. Raadpleeg ons artikel Multifactorauthenticatie voor meer informatie over inloggen met MFA. MFA-Authentication-Code.png

Wat nu?

Problemen oplossen bij het inloggen

Volg deze stappen als je niet kunt inloggen op je account.

Meer informatie

Logingegevens instellen

Beheer op welke manier werknemers toegang kunne krijgen tot je Lightspeed Retail-account.